Igår när jag var hemma en sväng slängde jag ihop en snabb och enkel wok och friterade thailändska vårrullar i olja. Så lätt och enkelt och maten var klar efter 20 minuter. Denna rätten passar både vuxna och barn och vill man ha den stark kan man alltid slänga på lite chili.
Vad behöver du?
4 portioner:
4 kycklingfiléer eller ett paket färdig strimlad kyckling
1 paket nudlar
Olja
Färsk broccoli
En paprika
2 morötter
En burk vattenkastanjer
En klyfta vitlök
Cashewnötter
1 tsk svamp soya (mushroom soy)
8 msk oyster sauce
1 dl vatten
2 msk sweet chili sauce
Jag köper alltid vårrullarna av en thailändska vi känner som gör otroligt goda men har sett att det finns på Ica också!
Görsåhär:
Hacka kycklingen och stek på högvärme i lite olja tills den nästan är klar(gärna i en wokpanna), hacka även grönsakerna och lägg i tillsammans med kycklingen.
Tillsätt oystersås, vatten, soya, sweet chili sauce & låt stå i 5 minuter på svag värme. Lägg tillsist i cashewnötterna. Koka nudlarna och blanda sedan ihop det med kycklingwoken.
Hoppas det smakar<3