Matilda Strandberg

LANTLIGT ELLER MODERNT

Nu är det bara två månader kvar till vi får nycklarna till vårt hus, har vi tur blir det innan men jag vågar inte hoppas. Det är så många val och jag tänker inte på annat innan jag går och lägger mig på kvällarna. Huset ska totalrenoveras innan vi flyttar in och till våren kör vi utsidan och trädgård. Får nypa mig i armen att vi köpt hus!!!!! Vill bara skrika ut.. tur jag kan skrika ut här till er.

När vi flyttade till vårt första gemensamma boende vår älskade lägenhet som vi fortfarande bor i  för nästan exakt fyra år sedan så visste jag exakt hur jag ville ha det, denna gången är jag så kluven. Vi har köpt ett äldre hus med öppna spisar och fönster med spröjs. Ska jag köra ett super modernt kök eller ett lantligt? Ska jag blanda svart och vitt i badrummet? Eller ska jag köra på den mer mysiga stilen? Jag har så många ideér och tankar men än är jag inte helt bestämd. Jag ska bläddra igenom varenda magasin, fråga er om råd och lägga upp alla mina val och funderingar här till er, ni brukar ju vara så kloka.

Nu ska jag fortsätta bläddra tills barnen vaknar, då får de bli en promenad.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats