Matilda Strandberg

LIVETS PRÖVNING

Uv tält// Parasoll// Uv Hatt// Vattenflaska// Uv Badblöja

Igår var det livets prövning som mamma. 30 grader varmt i skuggan, barnen skrek, svetten rann på dom och jag visste inte vad jag skulle ta vägen. Ville skrika rakt ut men försökte andas trots att svetten rann på mig också. Jag önskar jag kunde slängt dom i havet så dom fick svalka sig men tappade upp vatten i mamma och pappas handfat istället. På kvällen när jag gick och la mig kände jag bara en lättnad.. värre kan det nog inte bli. Igår kändes det inte som de i alla fall fast jag vet att det kommer fler prövningar i livet, speciellt som mamma.

Skönt att den dagen är över, ovan ser ni lite saker som jag tycker är bra att ha när de är varmt ute för barnen. Ett uv tält är inköpt och kokat kallt vatten i en bra tät flaska har jag alltid med mig. Har ni fler tips att överleva en varm sommar med bebisar får ni gärna kommentera, alla tips mottages för en nybliven mamma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Jag har med mig en fuktig trasa/handduk att lägga på min lilla. Fuktar även solhatten med vatten. 🙏. När det är riktigt varmt blöter jag fötterna lite grann, och så bara blöja på ❤️.

stats