Matilda Strandberg

WOK MED VÅRRULLAR

Igår när jag var hemma en sväng slängde jag ihop en snabb och enkel wok och friterade thailändska vårrullar i olja. Så lätt och enkelt och maten var klar efter 20 minuter. Denna rätten passar både vuxna och barn och vill man ha den stark kan man alltid slänga på lite chili.

Vad behöver du?

4 portioner:

4 kycklingfiléer eller ett paket färdig strimlad kyckling

1 paket nudlar

Olja

Färsk broccoli

En paprika

2 morötter

En burk vattenkastanjer

En klyfta vitlök

Cashewnötter

1 tsk svamp soya (mushroom soy)

8 msk oyster sauce

1 dl vatten

2 msk sweet chili sauce

Jag köper alltid vårrullarna av en thailändska vi känner som gör otroligt goda men har sett att det finns på Ica också!

Görsåhär:

Hacka kycklingen och stek på högvärme i lite olja tills den nästan är klar(gärna i en wokpanna), hacka även grönsakerna och lägg i tillsammans med kycklingen.

Tillsätt oystersås, vatten, soya, sweet chili sauce & låt stå i 5 minuter på svag värme. Lägg tillsist i cashewnötterna. Koka nudlarna och blanda sedan ihop det med kycklingwoken.

Hoppas det smakar<3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats