Matilda Strandberg

MAN KLARAR ALLT

Hello trogna följare! Det är inte lätt att hinna allt med två små som gärna vill ha ens uppmärksamhet. Igår var vi på mammaträff i Wämöparken vi skulle vara där klockan 10 så klockan var ställd 06.30, kom en kvart sen så är ändå nöjd med resultatet. Kände mig som en riktig powermamma när jag tog bussen helt ensam med dubbelvagn, bytte bajsblöja i parken och matade utomhus. Man klarar minsann allt med rätt inställning.

Ikväll har jag varit på middag med mitt tjejgäng och nu väntar några timmars sömn. Imorgon ska svärmor och jag på roadtrip, vart få ni veta imorgon. Godnatt <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats