Matilda Strandberg

NAKEN PÅ STUDENTEN

Godkväll! Här har de varit ett intensivt dygn, jag försöker hinna göra så mycket som möjligt när Viktor är hemma och de har jag verkligen hunnit denna gången. Tvättat i massor, städat, handlat och bakat bullar. Det finns dock en sak som jag fick helt bort prioriterat och de var att hitta en klänning till min brors student. Det är två veckor kvar och jag börja känna PANIK!! Tanken var att ta en runda på stan idag men istället var storhandling viktigare. Ligger nu i soffan och letar som en galning, tycker någon ovan hade passat men vet inte. Det bruka dessutom vara så kallt vid studenten.. någon bör jag väl hitta eller vad tror ni? I värsta fall får de bli naket, haha!

<3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats