Matilda Strandberg

SOL OCH DÅLIG SÖMN

I förmiddags tog jag med mig barnen ut i solen, Agnes har varit mammig hela natten så vi har inte fått så mycket sömn. Jag klarar mig utan sömn en dag och låter hellre timmarna gå snabbt än att sitta hemma, Viktor är däremot tvärtom så han fick lite egentid några timmar. Mötte upp mamma så tog vi en promenad runt Stumholmen. Ljuvligt väder.. Efter 3 timmar i solen promenerade vi hem igen, jag bytte om för en sväng till systemet och Ica och Viktor matade barnen.

Ikväll kommer lite vänner över för middag, Viktor har bestämt inbakad fläskfilé så det får de bli.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats