Matilda Strandberg

V.21

Så har vi passerat V.21, herregud vad tiden går fort nu. I början gick tiden sååå sakta och jag var inne på appen nästintill varje dag, nu glömmer jag nästan bort att vi gått in i ny vecka.

Veckans bästa är i alla fall att min extremt jobbiga rethosta nästintill är borta, woooho!! Har ju haft så sjukt svårt och andas och ingenting har hjälpt. Nu börjar jag äntligen känna mig som vanligt igen, om man nu kan känna sig som vanligt som gravid.. haha! Magen blir bara större och större och det börja synas en kula nu, alla vill känna och klämma och jag vet inte om det är bra eller dåligt? En del tycker inte man ska låta folk göra det om dom inte frågar medan andra jag pratat med tycker inte det är någon big deal. Jag har nog mer svårt och förstå att folk vill känna på min mage.. men det är väl en ovana.

Sömnbristen börjar ju också smyga sig på som ni vet, men det är ju bara att vänja sig. Jag har köpt en ny kudde som jag ska testa att lägga lite skönt och se om det hjälper, illamåendet håller ju tyvärr i sig men prover och blodtryck är fortfarande på topp. Nu har halva tiden gått och känns ändå så skönt att man mår så bra, vissa har ju det fruktansvärt. Jag ska helt enkelt inte klaga, nu kör vi V.22 lika smärtfritt. 

Lilla magen växer<3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats